OM PAG STUDIO

STYLING - BUTIK - WEBSHOP

En ting er at kunne finde kvalitetstøj i smukt design. Noget andet er at kunne sætte det sammen, så du har et stilsikkert outfit. Disse to discipliner har vi samlet hos PAG STUDIO - Porte À Gauche.

Hos PAG Studio byder designer og stylist Karina Wærum dig velkommen  i sin nye butik på Frederiksberg. Med sin store garderobe af nøje udvalgte brands, giver det kunderne rig mulighed for at sammensætte en helt unik garderobe.

I den hyggelige butik og vores online univers, finder du et spændende udvalg af lækre designs fra kendte tøjmærker til kvinder fra danske og internationale designer som vi forhandler. Vi har et bredt og lækkert udvalg af tøj til kvinder. Se for eksempel vores udvalg fra: Lollys LaundryDante6Ba&shDea KudibalTomorrowFiveunitsSix Ámes og mange flere.

Efter 19 år på Christianshavn er vi i maj 2024 flyttet til Gammelkongevej på Frederiksberg.

Her afholder ligesom tidligere events, som mange af jer kender med hyggelige venindeaftner, men også en række nye og sjove tiltag med naturligvis tøj og livsstil i fokus.

Selvom fokus fremadrettet vil være på den personlige service og rådgivningsdel, så kører Porte Á Gauche videre som før og sortimentet af brands og tøj er fuldkommen uændret. Du vil derfor ikke opleve den store forskel, når du kommer ind som almindelig kunde, der bare dropper forbi og vil ose nyt til garderoben. Du kommer bare, som du altid har gjort!

Men for netop at imødekomme kundernes behov for individuel rådgivning til garderoben i fred og ro, kommer Karina til at køre med nye, faste åbningstider. Det giver Karina mulighed for at kunne afsætte hele formiddagen og nogle timer sidst på eftermiddagen, når butikken lukker, til at man kan booke en tid og få en rolig stund, så i sammen finder det sæt, den kjole eller hvad det nu må være, som du mangler til en bestemt anledning. Når du går derfra, har du enten fået sammensat et komplet nyt outfit til en bestemt begivenhed eller givet hverdagsgarderoben et pift. 

PAG STUDIO har mange stærke brands i garderoben, om det er i showroomet på Christianshavn eller på webshoppen. Vi samarbejder nemlig med store og små, kendte og ukendte brands, så vi altid har noget til enhver smag. Vi tror på, at man stråler, når man føler sig godt tilpas og selv synes, at man ser godt ud. Derfor vil vi altid tage udgangspunkt i det, du kan lide, og lade din personlighed skinne igennem dit outfit.

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du er først til at modtage nyheder, inspiration og eksklusive tilbud. Følg os på Facebook og Instagram og del gerne dine favoritter med os.