STYLING SESSION

STYLING SESSION

I den nuværende situation med COVID-19 kan det være trygt at vide, at man kan have butikken "for sig selv" for en stund. Under andre omstændigheder koster det 300,- kroner for en styling med Karina Wærum, men hun vil gerne tilbyde en gratis styling session. Kontakt Karina Wærum på mail karina@porteagauche.dk, eller kom forbi butikken i Torvegade for at aftale et tidspunkt, der passer dig bedst.

 

En styling varer normalt en time til halvanden, forklarer Karina Wærum mig. Mit navn er Anne, og jeg er ny medarbejder i butikken. Da jeg i dag ikke har så meget tid, spørger jeg, om vi kan lave en lyn-styling. Og hvis der er noget, Karina Wærum kan, så er det hurtigt at læse, hvad kundens behov - og mit behov - er.

Hun sporer sig først og fremmest ind på, hvad det er for en situation, man har brug for hjælp til garderoben. For som hun siger: “Der er stor forskel på, om man sidder som administrerende direktør eller som marketingsmedarbejder, og i alle jobs er der jo et behov for at kunne style sit outfit både op- og ned."

Karina Wærum tager et hurtigt kig på mig og det lidt posede outfit, jeg har på, og efter en kort snak kommer vi frem til, at jeg med fordel kunne brug et par nye bukser, et par jakker og en silkeskjorte. Det vigtigste for Karina Wærum er, at hun kan hjælpe kunderne med at skabe en garderobe, der gør hverdagen og morgenerne nemmere. Før jeg får set mig mere om, har hun allerede fundet flere items frem.

På ingen tid har vi seks stykker tøj, der passer sammen på både den ene og den anden måde. Der er mange muligheder for at variere de enkelte stykker tøj, og det er her, der er en klar fordel ved en styling session: “Man sikrer sig, at man ikke køber de samme ting igen og igen. Man køber derimod noget, hvor man kan bruge det på kryds og tværs, og på sigt kan man bygge videre på det."

Karina Wærum har ligeledes en klar tese: “Det er klart billigere at gøre det på den her måde.”